SOM CULTURA, el fil conductor de l’Elecció d’enguany

L’elecció de les candidates a Falleres Majors de València 2019 d’enguany se celebra el pròxim 29 de setembre en la Font de Sant Lluís, a les 20 hores. Serà epicentre de la festa fallera per unes hores i l’espectacle que voran milers de persones in situ i altres tantes mil per televisió, porta per títol SOM CULTURA, perquè la nostra ciutat és un exemple d’ella i volem exaltar-la com es mereix, però també volem deixar constància de la gran quantitat de cultura que genera la festa i totes les comissions de falla, comissions que en una bona part, formen un important teixit associatiu en la ciutat.

Fem cultura en l’art efímer que plantem als carrers cada mes de març, en el teatre faller, en la literatura festiva dels nostres llibrets, en la música que resona als carrers, en els balls… Activitats quasi diàries a base d’esforç i dedicació. La producció de tot l’espectacle va a càrrec de l’empresa Lluerna. Més de 400.000 wats de llum i una sonorització d’última generació acompanyaran a l’escola de dansa de Susana Renau en el desenvolupament de tot l’espectacle. L’animació prèvia tampoc faltarà perquè contarem de nou amb un DJ que
amenitzarà l’espera des que s’obriguen les portes de la Fonteta. A les 18.30h començarà la sessió. La imatge de l’event part del disseny que Yinsen Studio va fer per a les Falles 2018.

Un dispositiu de 85 voluntaris de Junta Central Fallera treballaran en esta nit tan especial per a les candidates a representar la festa de les Falles 2019. Els presentadors d’enguany són la periodista Silvia Tomás i Loren Donat, que aniran vestits per El Corte Inglés. L’acte comença a les 20 hores i l’obertura de les portes del recinte serà a les 18 hores per a l’accés del públic.

Un any més, JCF oferirà senyal pool de televisió i streaming gratuït per als mitjans de comunicació, per tal de que este acte faller arribe a tota la Comunitat Valenciana. Fins a 25 mitjans de comunicación s’han acreditat per a cobrir l’acte amb 75 professionals que donaran información eixa nit des de Fonteta. Respecte a les entrades, totes les comissions amb candidata tenen 23 entrades per candidata, 4 entrades personals cada candidata i les comissions sense candidates, 4 entrades. A més, cal destacar que des de la Delegació de
Comunicació s’ha organitzat, de nou, un concurs en les xarxes socials, on han participat més de 3.000 persones per aconseguir les entrades dobles que estàn en joc.

L´etiqueta oficial per a les xarxes socials de l´esdeveniment, i que ja hem
començat a utilizar, és #elecció19.

Redacció

Cartell Elecció 19