El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha presidit la tercera reunió de la Mesa de Diàleg Faller, que vehicula la búsqueda de consensos entre agents festius i les entitats veïnals, empresarials i de consumidors, així com de les diferents regidories implicades per tal de continuar millorant la seguretat, la convivència i la imatge de la ciutat de les Falles.

Esta reunió ha servit per presentar les primeres conclusions fruit del debat en allò referent a l’activitat de les comissions falleres per tal de complir el compromís d’avançar i agilitzar la concessió dels permisos.

Fuset ha expressat «l’agraïment de l’Ajuntament a tots els agents implicats per tal de conciliar interessos ben diversos com és necessari en una festa immensa que transforma la ciutat i ha de ser sentida com un patrimoni i oportunitat pel conjunt dels valencians i valencianes». El regidor també ha explicat que després d’estes primeres conclusions i de la celebració d’una jornada formativa a les comissions falleres el passat dilluns, «l’objectiu és avançar a la publicació del ban de Falles tota la informació a les comissions i que estes puguen començar a gestionar els seus permisos la pròxima setmana».