Este passat dimecres 15 de maig, en el casal de la Comissió de la Falla Ribera – Convent Sta. Clara, es va fer entrega del Premi Borumballa que atorga la Fed. de Falles de 1ªA, amb la presència de la Fallera Major de València, Marina Civera i del President de la Federació Francisco Taroncher.

L’acte va congregar al món de les falles, fallers, mitjans de comunicació que vam voler homenatjar d’esta manera als guardonats d’enguany.

Els artistes fallers que van ser els artífexs de les falles que es van plantar este passat mes de març, en les distintes comissions federades, van ser homenatjats. A continuació, l’artista guanyador de la Secció 1ªA, Manuel Algarra arreplegava el Premi Borumballa 2019, escultura dissenyada pel també artista faller Pepe Puche.

També van ser homenatjats els artistes Vicente Llacer i els Germans Santaeulalia, pels seus últims 10 premis. Així mateix es va realitzar un emotiu reconeixement al faller Enrique Benedito Valdeolivas, que va rebre la insígnia d’argent de la federació de mans de la Fallera Major de València.

L’acte va comptar amb la presència de les Falleres Majors de la comissions federades, així com representants del Gremi d’Artistes Fallers, el seu Mestre Major, autoritats i regidors que no van faltar a esta cita anual amb els Premis Borumballa.

Redacció

Foto Lluís Castelló / Falles i Tradicions per a Don Falleret

© Don Falleret 2019. Todos los derechos reservados.