Guanyadors del LX Concurs de Fotografia de Junta Central Fallera

02/10/2020 Junta Central Fallera. Este divendres el Palau de l’Exposició de València ha acollit l’acte de lliurament de premis del LX Concurs de Fotografia de Junta Central Fallera, corresponent a les Falles del 2020. Amb aquest certamen, any rere any, la Delegació de Cultura de JCF desitja premiar l’entusiasme de les persones que durant les Falles realitzen reportatges o fotografies de tot allò que representa l’incomparable món de la nostra festa.

El concurs està obert a totes les persones, siguen o no professionals de la fotografia, i té dos modalitats: color i blanc i negre. El tema de les imatges ha de ser obligatòria i exclusivament relatiu a la festa fallera, el seu ambient, la gent, els festejos, etc. El jurat està composat per cinc persones de reconeguda solvència i coneixements de fotografia.

A banda dels premis de les dos categories, també s’inclouen altres guardons especials. És el cas del Gran Premi Levante‐EMV a la fotografia més “enginyosa” de totes les presentades al concurs, dotat amb 300 euros i Trofeu Levante‐EMV; el Gran Premi Nuevo Centro “La càmera va estar allí” a la millor instantània de totes les fotografies presentades, dotat amb una targeta regal de 300 euros i un Socarrat; el Gran Premi La Joia Indumentaristas a la fotografia que millor represente la indumentària valenciana, dotat amb un tall de tela valenciana de 5,5 metres i un trofeu; i el Gran Premi Segles Indumentaria Valenciana “No fallas 2020” a la fotografia que millor capte el sentiment de les “no Falles 2020”, dotat amb un tall de tela negra i confecció de gipó si la guanyadora és dona, o tall de tela i confecció de jupetí si és home.

L’exposició de les obres guanyadores tindrà lloc en la plaça interior del centre comercial Nuevo Centro del dia 5 al 18 d’octubre de 2020.

El concurs compta amb la col·laboració de de Nuevo Centro, La Joia Indumentaristas, Segles Indumentaria Valenciana, Levante-EMV i l’Agrupació Fotogràfica Valenciana.

Fotos Acto:Armando Romero/JCF