Jose Fuster i Luís Enguídanos plantaran les falles 2022 de la la Falla La Berni

Des de l’A.C. Falla Marqués de Montortal Berní i Català anunciem que hem formalitzat el compromís amb els artistes que realitzaran les falles que veurem plantades en l’ara llunyà març de 2022. El nostre president i part de la directiva, es van reunir amb ells i van signar els contractes que lliguen a les parts durant els dos pròxims anys, en ambdues reunions en el casal.

Una gran aposta, de part de la nostra comissió, pel principal, i unificador, eix de la festa, les falles i com no amb els encarregats de realitzar-les, els pressupostos que s’adhereixen al pla municipal per a subvencionar els monuments superaran ampliament el mínim del 75% per a adherir-nos al pla, amb un augment del 139% en el pressupost infantil respecte a 2020 i un 121% en el major. Ens trobem molt il·lusionats amb tots dos projectes, que estem veient créixer de manera inusual al llarg d’aquests quasi dos anys, i que de segur lluiran en tota la seua esplendor en la nostra demarcació.

Per a la falla de la nostra comissió infantil, renovem la confiança amb Jose Fuster García, que per a aquest moment plantarà amb nosaltres la seua segona falla. Una aposta, amb els seus ja inconfusible estil, modern, dinàmic i molt desenfadat, fruit d’un guió molt treballat en totes els seus projectes i amb un molt accentuat enginy i gràcia.

Per a la falla gran i tota la seua comissió, l’aposta porta amb si el nom de Luís Enguídanos Montoro, el qual malgrat la seua joventut porta ja a la seua esquena una gran quantitat de falles realitzades. Amb un estil fresc i actual i modelatges replets de figures estilitzades i elegants, remata el seu treball amb una pintura viva i un bon acabat.