Rajar Khanfour i Vicente Torres han sigut els corredors més ràpids de la prova 

Este diumenge 20 de novembre s’ha celebrat l’última prova del Circuit de Carreres Populars 2022, la XII Volta a Peu de les Falles. Prop de 3.000 corredors i corredores s’han sumat a esta carrera de 4.500 metres aproximadament de traçat per a determinar als guanyadors de la general masculina i femenina, així com els campions de clubs, per categoria i per participació. La prova s’ha realitzat amb la col·laboració Junta Central Fallera.

L’eixida ha tingut lloc en la Plaça de l’Ajuntament de València, des d’on els runners han recorregut Ciutat Vella descendint pel carrer de Xàtiva fins al carrer de Guillem de Castro abans d’aconseguir el carrer Sant Vicent i tornar a la Plaça de l’Ajuntament de València on estava situada la línia de meta. La Fallera Major de València, Laura Mengó, i la seua Cort d’Honor han sigut les encarregades de donat l’eixida de la prova.

En la categoria femenina, la millor marca ha estat per a Rajar Khanfour, del Redolat Team amb un temps de 00.15:00. Li ha seguit Vanessa Romero del CD Metaesport amb una marca de 00.15:02 i la tercera posició ha estat per a Núria Conills del Delta València CA que ha aconseguit un temps de 00.15:34.

El corredor més ràpid ha estat Vicente Torres, del Serrano Club Atletisme, que ha aconseguit un temps de 00.13:21. La segona posició ha estat per a Jorge Peris, del Kenyan Urban Way amb una marca de 00.13:24. Jorge Mari Baixauli ha completat el podi amb un temps de 00.13:26.

Com en la resta de proves del Circuit de Carreres Populars, també s’ha desenvolupat la modalitat de la marxa a peu no competitiva perquè tothom poguera gaudir d’este esdeveniment esportiu. Finalment, ha tingut lloc la prova per a menors de 14 anys en la zona de meta de la carrera, situada en la Plaça de l’Ajuntament.

Amb la celebració de la XII Volta a Peu de les Falles el Circuit de Carreres Populars s’acomiada fins a principis del 2023.

XII Volta a Peu de les Falles

CLASIFICACIÓN OFICIAL CARRERA (MODALIDAD COMPETITIVA)

Fotos: Armando Romero / JCF