Bona vesprada i moltes gràcies per acompanyar-nos en un dia tan especial,

Encara he de pessigar-me per acabar de creure’m el que està passant…
Ahir va ser un dia carregat de nervis i d’emocions i voldria començar per dedicar unes paraules a tota eixa gent que venia a abraçar-me i a donar-me un bes… i jo no podia quasi ni dir paraula ni respondre a les seues mostres d’estima.
Moltes, MOLTÍSSIMES  GRÀCIES a totes i tots… família, amigues i amics, membres de la meua Comissió, Manuel de Falla-Tamarindos, del sector Campanar i de la meua benvolguda federació de Benicalap-Campanar per compartir el nervis, per esperar eixa telefonada, per esclatar de goig, per plorar i riure amb mi. Heu de saber que mai ho vaig a oblidar.

Vull agrair també a eixos jurats que mostraren la seua confiança per seleccionar a les 73 xiquetes que anàrem a La Fonteta, i a les set persones que després triaren a les 13 que estem hui ací, les meues companyes de viatge, la meua cort… Gràcies per donar-me l’oportunitat de ser la vostra màxima representant infantil enguany. Suposa una gran alegria i al mateix temps una gran responsabilitat, però estic convençuda de que amb la vostra ajuda i amb elles… TOT ANIRÀ BÉ.

Per la meua part no ha de faltar l’energia, la il·lusió, el compromís, el respecte a les tradicions i l’amor a la nostra festa. Sempre he pensat que fer les coses com cal no ha d’estar renyit amb passar-ho bé… i de segur que enguany anem a divertir-se i a riure molt. I ho farem de la mà de María Estela i de la Cort Major. Hi haurà vegades que a nosaltres ens tocarà ser un poc més adultes… però també vull que elles tornen a ser un poc més xiquetes… i així, la suma de 13 més 13 ja no serà mai més 26, sinó UNA només. Una família fallera que portarà el nom de la nostra festa a tots els racons i que procurarà guanyar-se el vostre orgull i la vostra estima.

Gràcies a Laura i a Paula per mostrar-nos el camí i ser el millor espill on poder mirar-se. Espere saber donar continuïtat al vostre treball i aportar tot el que puga de la meua part.

Ja estic preparada per a passar son, per a aguantar pentinada moltes hores, per a acabar els deures per la nit, per a estar vestida i a punt cada dia i tantes altres coses… en definitiva, per a viure un any que segur, segur… recordaré SEMPRE.

VISQUEN LES FALLES!!… I VISCA VALÈNCIA!!!

Fuente: Junta Central Fallera

Foto: Pablo Garcés/Don Falleret