L’A.C. Falla Els Lleons-Poeta Màs i Ros, ens presenta els esbossos de les falles que es plantaran el proper mes de Març de l’any 2017

«Pizzería di Leoni», es el projecte de Falla Infantil que CARLOS HERRERO i MURIA plantará, PER PRIMERA VEGADA, als nostres carrers. Un projecte prou saborós que ens mostrarà  una amplia i variada «Carta de Pizzes»: la hawaina, la calzone, la Margarita, la «Quattro Stacione»… i moltes varietats mès que es «cuinen» a la «Pizzería di Leoni»

Pel que respecta a la Falla Gran, MARIO GUAL DEL OLMO, per segón any consecutiu, ens presenta un projecte amb clau d’humor. Amb una gran càrrega d’enginy i gràcia, la festa de les falles, la Junta Central,  així com els protagonistes, els fallers i falleres, es vorèm reflectits en el cadafal que plantarèm a la creu dels carrers i que durá per lema: «Oink, oink…cuà, cuà… Bèèè…»

Una vertadera «rebelió a la granja”.

Falla Els Lleons

boceto-falla-grande-color-con-lema pizza-leoni