L’Agrupació Musical l’Atropello ha regalat un pasdoble a la falla Hellín – Pere de Lluna en agraïment pels 10 anys que comparteixen falles i festa

El passat dissabte 9 de febrer la comissió del sector Poblats al Sud, Falla Hellín- Pere de Lluna, va celebrar l’exaltació de les seues Falleres Majors 2019 a la Sala Canal. Com a colofó d’un acte molt emotiu, l’Agrupació Musical l’Atropello va sorprendre a tota la comissió i assistents amb el millor regal que pot fer un músic: un pasdoble únic per a la comissió en agraïment pels 10 anys que porten fent festa junts.

El pasdoble registrat amb el nom “Falla Hellín”, ha sigut composat per Julio Puchalt Hervás, a qui el director de l’agrupació, Rafael Blaso Zurdo, va cedir la batuta per tal de presentar la seua estrena, interpretat en directe pels més de 40 músics que conformen la banda.

Vicente Vivó, fundador i president de l’Agrupació, afirma sentir-se com a casa en el casal de la Falla Hellín: “estem molt orgullosos de la família que hem format entre tots”.

L’Agrupació Musical l’Atropello celebrava en 2018 el seu 15é aniversari. Va nàixer en 15 amics que han aconseguit ser una agrupació consolidada de mes de 45 musics amb identitat pròpia.

Redacció i fotos Falla Hellín